2 bands and a legend!!!!

Jul.07, 2017

yesterday… or rather this night… a 2 hour concert at  kongsbergjazz festival…. the heaven came down….

again…. after 10 years….. KICKIN!!!!!!

cato salsa experience & the thing with theoneandonly JOE MCPHEE!!!!!!!

the LEGEND!

Peter Gannushkins foto.

photo : peter gannushkin

 

review in salt peanuts: in norwegian…..

Så avslutter vi kvelden med det som allerede for lenge siden ble merket av i programmet som et desidert høydepunkt: Prosjektet Two Bands And A Legend. For tretten år siden sto denne konstellasjonen på scenen for første gang. På Kongsberg jazzfestival 2004 skjedde møtet mellom punkjazz-bandet The Thing, — Mats GustafssonIngebrikt Håker Flaten, Paal Nilssen-Love — garasjerockerne i Cato Salsa Experience — Cato «Salsa» Thomassen, Bård Einerstad, Christian Engfeldt, Jon Riise — og «legenden» – Joe McPhee.

Den gangen skapte dette bandet av band furore uansett hvor de spilte. Og det gjorde de definitivt også denne gangen. Vi fikk rekker av deilige, rocka, skitne, gretne låter fra samarbeidet den gangen, i nye tapninger. Magien var fortsatt på plass!

Står det til liv? Javisst! «Do they want to rock the fuck out?», som Thurston Moore skriver på plata «Two Bands And A Legend». Ja! Vi vil ha mer. Kom igjen, fuckings bråkmakere!

Tekst: Johan Hauknes

salt-peanuts.eu